Muziekles

Zang & Muziek Centrum Vlaardingen biedt gitaarles, pianoles, drumles, saxofoonles, vioolles en keyboardles. Als er een ander instrument is waarin je les zou willen hebben, kun je dit ook bij ons aangeven. Bij Zang & Muziek Centrum Vlaardingen staat de wens en de interesse van de leerling centraal. Het lesprogramma wordt hier dan ook deels op aangepast. De lessen bestaan uit een deel theorie, een deel techniek en een deel praktijk. Ons doel is om de leerling de basistechnieken en de theorie te leren en dit al snel toe te passen praktijk.

Docenten
Onze docenten hebben veel kennis en ervaring en willen hun passie voor muziek delen met anderen. Hiernaast zijn zij erg actief bezig met hun eigen bands en concerten en treden zij regelmatig op bij onder andere North Sea Jazz, De wereld draait door en Giel Beelen. Zo speelt één van onze docenten met Dj Bakermat en Waylon.

Muziekles is bij ons meer dan alleen lessen volgen.
Naast de muzieklessen worden er voor alle leerlingen regelmatig gratis jam-sessies georganiseerd, waarbij je jouw creativiteit zijn gang kan laten gaan. Deze jamsessies zijn gericht op het samenbrengen van allerlei muziekanten waarbij op een georganiseerde wijze samen muziek gemaakt kan worden. De sessies worden voor verschillende leeftijdsgroepen georganiseerd. Hierdoor kun je nieuwe inspiratie krijgen en je improvisatievermogen verbeteren. Wie weet is een nieuwe band of ensemble het gevolg hiervan.

Hiernaast worden er meerdere voorspeeldagen georganiseerd die kennissen, vrienden en familie kunnen bezoeken. Een keer per jaar wordt er een live opname van een voorspeeldag gemaakt door onze eigen studio.

 

Inschrijfformulier proefles

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

E-mailadres*: