Drumles

Zowel beginners als gevorderde drummers kunnen bij ZMC uitdagende en leuke lessen verwachten. Je speelt als meteen op een hoogwaardig instrument.
Als de basis staat, wordt er veel aandacht besteedt aan de muzikale wensen van de leerling. Je werkt al snel aan een repetoire dat gedeeltelijk zal bestaan uit nummers die je zelf kiest.

Ga helemaal op in het ritme en kom bij ons op drumles!
Om te kunnen drummen moet je leren om je lichaamsdelen afzonderlijk van elkaar te gebruiken. Dit is soms moeilijker dan het lijkt!
Wanneer grooves spelen goed gaat wordt er meer aandacht besteed aan sound en accenten. Daarnaast zullen dan ook drumsolo’s aan de orde komen.

Efraim de Nijs
Efraim begon op zes jarige leeftijd met drummen. Vanaf toen was het voor hem al duidelijk dat hij beroepsmuzikant zou worden. Op z’n 13e ging hij naar de havo voor muziek & dans, waar hij zich heeft ontwikkeld in meerdere stijlen.
In 2009 is hij doorgestroomd naar de popafdeling van het conservatorium, waar hij les heeft gehad van Juan van Emmerloot en Hans Eijkenaar. In 2013 studeerde hij cum laude af.
Efraim heeft in het verleden gespeeld met onder andere Kim Hoorweg, Shirma Rouse, Ronle Rouse, Ricardo Burgrust(candy Dulfer) en Jett Rebel. Tegenwoordig zit hij op de kruk bij Rilan & the bombardiers en Bo Saris.

Drumlessen kunnen alleen individueel worden gegeven.

Individueel
Tijdens een individuele les krijg je veel aandacht op het gebied van techniek en theorie. Je bent vrij om zelf nummers te kiezen die je graag zou willen spelen.

 

Tarieven zang- en muziekles Per leerling, per les

Individueel
Tot 21 jaar 30 minuten €19,95
Tot 21 jaar 45 minuten €29,95
21 jaar en ouder 30 minuten €22,95
21 jaar en ouder 45 minuten €32,95

Inschrijven gaat per lesseizoen. Dit lesseizoen loopt van 1 februari t/m 7 juli 2016.
Het is altijd mogelijk om midden in een seizoen in te schrijven.

Betaling dient voorafgaand aan het lesseizoen in één keer gedaan te worden of middels maandelijkse automatische incasso.
Afhankelijk van de lesdag bestaat een lesseizoen uit 17 tot 21 lessen. De kosten per lesseizoen variëren daardoor ook. Bij inschrijving zal het exacte tarief worden berekend op basis van de afgesproken lesdag.

Inschrijfformulier proefles

Een proefles is gratis, mits er wordt ingeschreven. Anders rekenen wij € 10,- per proefles.

Voornaam:

Achternaam:

Geboortedatum:

Telefoonnummer:

E-mail adres:

Gewenste lesvorm:
 individueel

Vragen/opmerkingen:

Vul deze code captcha hieronder in: