Gitaarles

De gitaar past werkelijk bij elk genre.

Het populairste instrument is toch wel de gitaar. De gitaar is zowel een begeleidingsinstrument als een solo-instrument. Met een gitaar kun je jezelf begeleiden terwijl je zingt, in allerlei soorten bands spelen en afwisselen van akoestisch naar elektrisch.

Gitaar wordt in veel verschillende muziekstijlen gebruikt. Zo heb je ook voor bijna iedere muziekstijl een specifiek type gitaar. Met de elektrische gitaar kun je eigen sounds ontwikkelen met behulp van verschillende effecten. 

Vanaf 6 jaar kun je al beginnen met gitaarles maar je bent nooit te oud om te starten. Wij bieden lessen voor ieder niveau.

Neem de stap en kom bij ons op gitaarles of ontwikkel jezelf binnen jouw stijl.

David Gram

David Gram studeert momenteel aan het conservatorium van Rotterdam op de popafdeling. Hij is gitarist van Luka, Autumn Child en zijn eigen bluesband. Verder doet hij sessiewerk met zowel gitaar als pedal steel.

Zijn stijl valt het best te beschrijven als ‘Roots’. Stijlen als Blues en Country maar ook Jazz en Soul zijn de belangrijkste invloeden. Geïnspireerd door o.a. Wes Montgomery, Derek Trucks, Charlie Christian en nog heel veel meer. De lessen zijn voor elke leerling op maat gemaakt. Bij beginners zal er aan techniek en instrument kennis worden gewerkt zodat je zo snel mogelijk je favoriete liedjes kunt spelen. En bij gevorderden ligt de focus vooral bij improvisatie en het ontwikkelen van een eigen stijl. Wat uniek is aan David zijn lessen is dat hij dankzij zijn brede muzieksmaak voor iedere leerling een unieke les kan creëren.


Roy de Rijke

Roy de Rijke heeft al aardig wat vlieguurtjes gemaakt in zijn beroep. Zo heeft hij in Rotterdam de Jazzafdeling op het Conservatorium en de Popacademie gedaan. Roy speelt in de band Diona Fox and her Ragdolls een Pop Jazz band uit Rotterdam waarmee hij dit jaar nog op radio Veronica heeft gespeeld.
Hij kan zichzelf het beste vinden in de Gypsy Jazz. De muziek van Django Reinhardt spreekt hem erg aan. Maar zo zijn George Benson, Martin Taylor en Stochelo Rosenberg ook een inspiratiebron voor hem.
Roy geeft graag spelenderwijs les zodat iedereen makkelijk en snel leert. Noten lezen is bij hem geen must en iedereen leert doormiddel van zijn gevoel gitaar spelen.


Gitaarlessen kunnen zowel individueel, in een duo als in een trio worden gevolgd.

Individueel
Tijdens een individuele les krijg je veel aandacht op het gebied van techniek en theorie. Je bent vrij om zelf nummers te kiezen die je graag zou willen spelen.

Duo of trio
Duolessen kun je volgen met een vriend, kennis, of iemand uit je familie, maar je kunt je ook alleen inschrijven. Wij proberen dan de juiste lespartner te vinden. Er zijn mogelijkheden om nummers samen te spelen. Dit is een goede voorbereiding voor het spelen in een band, orkest of ensemble.

Tarieven gitaarles

Per leerling, per les

Individueel  
Tot 21 jaar 30 minuten €19,95
Tot 21 jaar 45 minuten €29,95
21 jaar en ouder 30 minuten 22,95
21 jaar en ouder 45 minuten van €32,95
Duo
Tot 21 jaar 30 minuten €12,95
Tot 21 jaar 45 minuten €17,95
21 jaar en ouder 30 minuten €15,95
21 jaar en ouder 45 minuten €20,95
Trio
Tot 21 jaar 45 minuten €13,50
21 jaar en ouder 45 minuten €15,95

Inschrijven gaat per lesseizoen. Dit lesseizoen loopt van 1 februari t/m 7 juli 2016.
Het is altijd mogelijk om midden in een seizoen in te schrijven.

Betaling dient voorafgaand aan het lesseizoen in één keer gedaan te worden of middels maandelijkse automatische incasso.
Afhankelijk van de lesdag bestaat een lesseizoen uit 17 tot 21 lessen. De kosten per lesseizoen variëren daardoor ook. Bij inschrijving zal het exacte tarief worden berekend op basis van de afgesproken lesdag.

Inschrijfformulier proefles

Een proefles is gratis, mits er wordt ingeschreven. Anders rekenen wij € 10,- per proefles.

Voornaam:

Achternaam:

Geboortedatum:

Telefoonnummer:

E-mail adres:

Gewenste lesvorm:
 individueel duo trio

Vragen/opmerkingen:

Vul deze code captcha hieronder in: