Muziekproductie

Zet de muziek die je in je hoofd hoort om in geluid tijdens onze muziekproductielessen.

Door de snelle ontwikkeling van techniek is het nu voor iedereen mogelijk om jezelf of je band op te nemen. Tegenwoordig heb je niet meer nodig dan een laptop om een goede track te maken. Van techno en hiphop tot pop of zelfs filmmuziek.

De wereld van de studio is boeiend en oneindig en we willen jou er graag wegwijs in maken in onze eigen ZMC studio’s. Wil je jezelf laten klinken als een blazersectie, strijkersectie of band? Wil je je eigen band opnemen? Of wil je leren hoe je de muziek die je in je hoofd hoort zelf kan uitwerken tot echte track? Dan zijn onze muziekproductielessen echt iets voor jou!

Wannes Salomé
Wannes Salomé is altijd al geïnteresseerd geweest in geluid en het componeren van muziek. Met zijn natuurlijk kenmerkende stijl van songwriting en productie heeft hij een talent ontwikkeld om muziek te laten balanceren tussen originaliteit en toegankelijkheid. Hij is actief als producer (het coachen, opnemen en mixen van artiesten), elektronische muziek producer (het schrijven van elektronische muziek) en songwriter.
Vanaf zijn tienerjaren heeft hij al veel geëxperimenteerd door het spelen in bands en het schrijven van liedjes. Na zijn middelbare school heeft hij gestudeerd aan Utrecht School of Music and Technology en heeft hij uiteindelijk zijn studies afgemaakt op het in Rotterdam gevestigd conservatorium. Hier heeft hij veel geleerd op het vlak van opname, coaching en songwriting.
Van het schrijven en uitvoeren van muziek met bands tot het opnemen van muziek in zowel studio’s als in een thuisomgeving. Wannes heeft er ondertussen al veel ervaring mee en heeft heel veel zin om dit met jou te delen!
Op dit moment is Wannes producer en bandlid bij Luka (www.lisaluka.com), schrijft liedjes onder de naam Autumn Child (www.autumnchild.nl) en werkt als producer met bands en songwriters (meer info op www.wannessalome.nl).

Muziekproductielessen kunnen zowel individueel, in een duo als in een trio worden gevolgd.

Individueel
Bij individuele lessen wordt het lesprogramma toegepast op je persoonlijke wens.

Duo of trio
Duolessen kun je volgen met een vriend, kennis, of iemand uit je familie, maar je kunt je ook alleen inschrijven. Wij proberen dan de juiste lespartner te vinden.

Tarieven muziekproductielessen Per leerling, per les

Individueel
Tot 21 jaar 30 minuten €19,95
Tot 21 jaar 45 minuten €29,95
21 jaar en ouder 30 minuten €22,95
21 jaar en ouder 45 minuten €32,95
Duo
Tot 21 jaar 30 minuten €12,95
Tot 21 jaar 45 minuten €17,95
21 jaar en ouder 30 minuten €15,95
21 jaar en ouder 45 minuten €20,95
Trio
Tot 21 jaar 45 minuten €13,50
21 jaar en ouder 45 minuten €15,95

Inschrijven gaat per lesseizoen. Dit lesseizoen loopt van 1 februari t/m 7 juli.
Het is altijd mogelijk om midden in een seizoen in te schrijven.

Betaling dient voorafgaand aan het lesseizoen in één keer gedaan te worden of middels maandelijkse automatische incasso.
Afhankelijk van de lesdag bestaat een lesseizoen uit 17 tot 21 lessen. De kosten per lesseizoen variëren daardoor ook. Bij inschrijving zal het exacte tarief worden berekend op basis van de afgesproken lesdag.

Inschrijfformulier proefles

Een proefles is gratis, mits er wordt ingeschreven. Anders rekenen wij € 10,- per proefles.

Voornaam:

Achternaam:

Geboortedatum:

Telefoonnummer:

E-mail adres:

Gewenste lesvorm:
 individueel duo trio

Vragen/opmerkingen:

Vul deze code captcha hieronder in: