Pianoles / Keyboardles

Piano of  keyboard is het ideale instrument om zowel begeleiding en solo te leren spelen. Hierbij is het leren van muziektheorie het makkelijkst door het overzicht wat je hebt bij een piano en keyboard in tegenstelling tot veel andere instrumenten.

Er zijn veel klassieke stukken gecomponeerd die de schoonheid van de piano als soloinstrument laten zien, maar de boogie, de pop en de blues laten ons weer een vurige kant van de piano zien. De piano wordt ook veel gebruikt als begeleidingsinstrument door solomuzikanten die hierbij zingen.

Vroeger was de piano een relatief kostbaar instrument. Gelukkig is het instrument voor iedereen toegankelijk door de komst van de elektrische piano en het keyboard. Als je toegang hebt tot een piano of keyboard kan je muziek gaan ontdekken.

Leer alle aspecten van de muziek door te beginnen met pianoles!
In onze pianolessen en keyboardlessen besteden wij aandacht aan techniek. Er wordt aandacht besteed aan het spelen van akkoorden, het lezen van bladmuziek en het soleren.
De leerling kan ook zelf stukken kiezen die de docent in de les zal behandelen. Als je het moeilijk vindt om bladmuziek te vinden kunnen wij jou daar mee helpen.

Joel Dieleman

Joel is afgestudeerd aan het Rotterdams conservatorium en ontwikkelt zich in een razend tempo als veelgevraagd toetsenist van allerlei formaties: ‘GMBisGeryMendes’,  ‘Secret Rendezvous’, ‘Ron-Le Bass’ en ‘Jeruma’

Zijn muzieksmaak gaat uit naar de stijlen HipHop, Soul, Jazz & Pop. Joel was te zien op ‘De Uitmarkt’, in Paradiso, Heineken Music Hall, Haarlem Jazz, 3FM & Radio 538. Joel kon als klein ventje niet van het keyboard afblijven in het ouderlijk huis. Op twaalfjarige leeftijd ging hij naar de muziekschool en leerde hij spelen in ensembles. Hij nam deel aan het Internationaal Junior Jazz Festival waar hij tweede werd. Vanaf dat moment was het helemaal duidelijk: Joel gaat de muziek in. “Mijn manier van lesgeven pas ik geheel aan op de vraag van de leerling. Zo kan het zijn dat een leerling zichzelf wil leren begeleiden achter de piano, een bekend nummer wilt leren spelen of de basis logica achter akkoorden wilt leren begrijpen. Anderen zullen weer inzicht willen krijgen in het arrangeren van een eigen nummer. Één ding dat voorop staat is wel dat ze vanaf begin af aan de juiste techniek toepassen. En als belangrijkste punt: heel veel plezier hebben in bespelen van de piano/keys!”


Annejan Wezeman

Toen Annejan twee jaar oud was kreeg hij zijn eerste gitaar en keyboard. Dit was zijn eerste kennismaking met muziek. Zodra hij oud genoeg was om goed lessen te kunnen volgen, heeft hij eerst 6 jaar accordeonles gehad, maar zijn hart lag altijd al bij piano en dat is altijd zo gebleven.

Momenteel is hij vierdejaars student aan het Conservatorium te Rotterdam. Hij volgt daar de opleiding “Docent Muziek”. Veder is hij actief in Rotterdam met meerder projecten om kinderen en ouderen les te geven en kennis te laten maken met muziek.

Naast lesgeven speelt Annejan in verschillende bands die vooral gericht zijn op het zelf schrijven van nummers, en het experimenteren met muziek.

Dit is ook wat hij graag doet in zijn lessen:

  • Verkennen van mogelijkheden binnen de muziek
  • Direct aan de slag
  • Leren improviseren
  • Popliedjes leren spelen
  • Zang begeleiding
  • Bandcoaching

 


Margi Sinniah

Margi is een toetsenist en singer-songwriter die momenteel Toetsen studeert op de Popafdeling van het Conservatorium Rotterdam. Ze begon op jonge leeftijd met klassieke pianolessen en stapte een paar jaar later over op lessen die meer gericht waren op popmuziek. Margi is betrokken bij meerdere projecten waar zij toetsenpartijen en backingvocals verzorgt en sinds kort is ze ook bezig met eigen werk.

Toen ze startte met het geven van pianolessen werd al snel duidelijk dat het wel in haar straatje ligt. Met veel enthousiasme worden de lessen gegeven en aangepast naar de wens van de leerling. Het maakt niet uit of je beginnend, gevorderd, jong of al wat ouder bent. Je kunt bij haar terecht als je noten wilt leren lezen, meer van muziektheorie wilt weten, popnummers wilt spelen, klassieke stukken wilt leren, aan eigen nummers wil werken of jezelf wil leren begeleiden. Het belangrijkste is dat je plezier haalt uit het spelen van muziek en daar wil Margi je graag bij helpen.


Pianolessen kunnen zowel individueel, in een duo als in een trio worden gevolgd.

Individueel
Tijdens een individuele les krijg je veel aandacht op het gebied van techniek en theorie. Je bent vrij om zelf nummers te kiezen die je graag zou willen spelen.

Duo
Duolessen kun je volgen met een vriend, kennis, of iemand uit je familie, maar je kunt je ook alleen inschrijven. Wij proberen dan de juiste lespartner te vinden.

 

 

Tarieven zang- en muziekles Per leerling, per les

Individueel
Tot 21 jaar 30 minuten €19,95
Tot 21 jaar 45 minuten €29,95
21 jaar en ouder 30 minuten €22,95
21 jaar en ouder 45 minuten €32,95
Duo
Tot 21 jaar 30 minuten €12,95
Tot 21 jaar 45 minuten €17,95
21 jaar en ouder 30 minuten €15,95
21 jaar en ouder 45 minuten €20,95

Inschrijven gaat per lesseizoen. Dit lesseizoen loopt van 1 februari t/m 7 juli.
Het is altijd mogelijk om midden in een seizoen in te schrijven.

Betaling dient voorafgaand aan het lesseizoen in één keer gedaan te worden of middels maandelijkse automatische incasso.
Afhankelijk van de lesdag bestaat een lesseizoen uit 17 tot 21 lessen. De kosten per lesseizoen variëren daardoor ook. Bij inschrijving zal het exacte tarief worden berekend op basis van de afgesproken lesdag.

Inschrijfformulier proefles

Een proefles is gratis, mits er wordt ingeschreven. Anders rekenen wij € 10,- per proefles.

Voornaam:

Achternaam:

Geboortedatum:

Telefoonnummer:

E-mail adres:

Gewenste lesvorm:
 individueel duo

Vragen/opmerkingen:

Vul deze code captcha hieronder in: