Cici Isenia

Cici is een 27-jarige zangeres, geboren en getogen op Curaçao en sinds 8 jaar woonachtig in Rotterdam.

Het leukste aan het lesgeven vindt Cici, is dat ze de leerling helpt om zijn of haar doelen te bereiken. Ze mag het beste uit de leerling halen. In sommige gevallen is dat alleen al het groeien in zelfvertrouwen en in soms is het juist het beheersen van zangtechniek. Het geeft haar voldoening om te zien hoe de leerling groeit en zich ontwikkelt.

Vorig jaar heeft Cici in Zuid-Afrika, Kaapstad en Paarl, een gospel tour gedaan. Verder heeft zij ook een album uitgebracht met de gospelgroep Life Music, waarbij ze alle liederen zelf heeft geschreven en 3 solo’s heeft mogen zingen. Momenteel is ze met de meidengroep ‘MONICA’ een EP aan het opnemen waar ze nu al enorm trots op is. Ook is ze bezig met een solo gospel EP in het Papiaments.

Muziek is voor Cici een vorm van zelfexpressie. Door muziek kan ze haar gevoelens uitten, en is ze juist door deze gevoelens met anderen verbonden. Soms kan ze door een lied te zingen het verdriet of juist de blijdschap van een ander voelen, zonder dat ze die persoon überhaupt kent. Tegelijkertijd voelt ze zich door muziek juist gezien of gehoord, omdat ze zich met een lied kan identificeren. Wat dat betreft past zang perfect bij haar, omdat ze dit door de nuances van de stem heel mooi over kan brengen. Mensen kunnen dan aan haar de intentie van een lied aan je stem voelen, zelfs als ze te tekst niet kunnen begrijpen.

Lessen van Cici

  • Zangles

Genres

Gospel, wereldmuziek (Latin en Antilliaanse muziek), pop en jazz

Opleidingen

  • Docent Muziek op Codarts Rotterdam

Vraag een proefles aan