Milan Boone

milanshred

Milan is een gretige luisteraar en een strever naar oprechtheid in muziek. De muziek die hij maakt is niet gebonden aan een specifieke stijl, zo blijft het altijd interessant voor zijn oren, en die van een ander.

Hij geeft graag les omdat hij het belangrijk vind zijn kennis te kunnen delen met anderen. Het geeft hem veel voldoening als een leerling ervaart hoe leuk het is om zijn of haar stem of een instrument te kunnen beheersen. Dit geeft hem weer motivatie om zelf ook nog beter te worden en te blijven oefenen.

Het leukst vindt hij het als een leerling een vraag stelt waar hij het antwoord niet altijd meteen op weet. Zo blijft hij niet vastgeroest zitten in oude gewoontes of muzikale overtuigingen.

Met zijn hoofdproject Dr. Meraki heeft Milan een EP opgenomen in 2017 en op vele plekken en festivals gespeeld in Nederland zoals North Sea Jazz, het paard van Troje, Parkpop en So What’ Next.

Daarnaast heeft hij in de afgelopen jaren met veel andere projecten meegespeeld, gezongen, en studio werk verricht.

Hij kijkt graag terug op het moment dat hij als bariton in een koor mee heeft mogen zingen met Amerikaans Jazz saxofonist Kamashi Washington op het North Sea Jazz festival in 2018.

Muziek is voor Milan als een taal die hij beter spreekt en verstaat dan welke taal dan ook.

Met gitaar kan hij zowel harmonisch als ritmisch veel doen, dit maakt het voor hem een heel interessant instrument. Verder zingt hij al sinds zijn derde. Zingen is voor hem als kunnen zien; hij weet niet beter.

Lessen van Milan

Genres

Jazz, fusion, pop, rock, country, folk, hiphop, blues, Rock n Roll, soul, funk, progressive rock en metal en nog veel meer.

Opleidingen

  • 1 jaar Jazz Zang op Codarts Rotterdam
  • 2 jaar Combinatie Pop Zang en Gitaar op Codarts Rotterdam

Projecten van Milan

Vraag een proefles aan