Resin Sminia

Resin is een veelzijdige en passievolle drummer met een eigen sound en veel ervaring.
Sinds zijn 13e is hij actief als drummer en heeft door de jaren heen in vele bands in binnen- en buitenland gespeeld. 

De genres die hij o.a. speelt zijn: R&B, Hip-hop, Gospel, Jazz, (Progressieve) Rock, Pop, Latin, Blues, Musical. Resin heeft niet een voorkeur voor één muziekstijl, maar momenteel is hij het meest werkzaam in de Hip-Hop, R&B, Gospel scene.

Naast het musiceren is Resin een bekwame muziekdocent. Naast het geven van privé-drumlessen is hij namelijk ook werkzaam als muziekdocent in het basis- en voortgezet onderwijs. Hierdoor heeft hij zowel de pedagogische als didactische vaardigheden om les te geven en lesmateriaal te ontwikkelen.
Resin vindt het lesgeven niet alleen leuk omdat hij daarmee zijn eigen passie kan overdragen aan anderen, maar hij vindt het ook prachtig om de leerlingen te zien ontwikkelen op zijn/haar instrument.

”Bij het lesgeven leer ik niet alleen mijn leerlingen de vaardigheden om zelf te groeien op zijn/haar instrument, maar door al deze verschillende leerlingen blijf ik mezelf ook ontwikkelen als muzikant en docent.”

In Resin’s looptijd als drummer heeft hij veel verschillende projecten gedaan. Onder deze projecten vallen: Musicals, studio-opnames, verscheidene coverbands, eindexamen concerten en muziekworkshops.
Momenteel is hij drummer bij hiphop & gospel artiest Blackrockstar uit Amsterdam. 

”Muziek is voor mij belangrijk omdat ik er heel mijn leven al in betrokken ben en omdat het zo’n groot en breed publiek kan bereiken, vaak zelfs zonder ook maar één woord te gebruiken. Het drummen past bij omdat het een manier is om mezelf uit te drukken en veel te zeggen zonder te hoeven praten.”

Lessen van Resin

Genres

R&B, hiphop, gospel, jazz, (progressieve) rock, pop, Latin, blues, musical

Opleidingen

  • Docent Muziek op Codarts Rotterdam

Vraag een proefles aan