Romy Laarhoven

Romy Laarhoven is een echte singer/songwriter. Ze is vooral bezig met haar eigen liedjes schrijven en haar band en dat is wat zij het allerliefst doet!

Romy heeft eerst MBO muziek gedaan en zit nu in het 3e jaar van het Conservatorium van Rotterdam (Codarts). 

Romy is in in principe met zowat alle genres bekend (natuurlijk niet álle maar wel echt zeer divers). Wat zij persoonlijk een van de mooiste genres vindt is Americana/country/folk en natuurlijk pop.

Romy is een docent die ook je vriend en collega is. Ze heeft een hele grote passie voor muziek en om dat met andere enthousiastelingen te delen vindt ze ongelofelijk leuk! Samen op zoek gaan naar muziek en naar iemands eigen stijl en sound vind zij heel leuk om te doen en is, wat haar betreft, waar muziek om gaat.

Op dit moment is Romy’s band Roaming Lands haar hoogtepunt. Ze schrijven samen liedjes, brengen die uit, en doen optredens. Wat, buiten de band, nog twee hoogtepunten waren voor haar waren zingen in het koor bij Marco Borsato bij de Vrienden Van Amstel Live in 2019 en in de Kuip in 2019 en afgelopen januari weer bij de Vrienden Van Amstel Live bij Di-Rect en Kensington!

Voor Romy is muziek is creëren. Of dat nou echt liedjes schrijven is of door middel van covers zingen je eigen sound vinden, maakt niet uit. “Je bent uniek, er is NIEMAND op de wereld zoals jij en dat is zo bijzonder. De woorden die jij te vertellen hebt in combinatie met jouw sound heeft niemand!”

Lessen van Romy

Genres

Americana, country, folk, pop, en nog veel meer!

Opleidingen

  • MBO Muziek
  • Bachelor Codarts Rotterdam

Vraag een proefles aan