Musicalkoor

Het musicalkoor is een groep jongeren tussen de 7 en 20 jaar die zich bezig houden met zingen, dansen en acteren. Naast de lessen zullen er regelmatig extra activiteiten worden georganiseerd waarin performance en het opdoen van podiumervaring centraal staat.

De lessen zullen plaatsvinden op de maandag tussen 18:00 en 20:00 uur.

 

Nicole Bouw

Nicole Bouw is zangeres en mede-oprichter van het Zang & Muziek Centrum en is geboren in Vlaardingen.

Al vanaf haar zevende is Nicole aanwezig op het podium. In haar kindertijd heeft ze de meeste ervaring opgedaan met musicalkoor Opmaat (nu musicalkoor Applaus) in Vlaardingen. Een zaal vol publiek voelt voor haar als thuis. Ze wist dus al snel dat er niks anders opzat dan haar hele leven bezig te zijn met muziek en dan vooral zingen. Het was dus ook geen verassing dat ze uiteindelijk naar de TheaterHAVO/VWO ging. Na veel ervaring opgedaan te hebben in de kleinkunst, musical en pop is ze zich vanaf haar zeventiende meer gaan richten op jazz en wereldmuziek.
Op dit moment studeert ze aan het conservatorium van Rotterdam, Codarts.

Nicole heeft bij veel verschillende docenten (waaronder Babette Labeij) zanglessen gehad en is hierdoor in aanraking gekomen met veel zangmethodes. Met deze rugzak aan technieken kan ze op zoek naar tips & tricks die voor jouw stem werken. Kleine aanpassingen in mond, houding en mindset kunnen namelijk een hele grote impact hebben op je stem!

Hoewel vocal coaching een hele grote passie van haar is, is Nicole ook actief als uitvoerend zangeres.
Momenteel zingt ze in haar eigen band Red Charmaine en is ze naast live performances ook vaak te vinden in de studio. Hier zingt ze lead vocals, guidetracks en achtergrondkoortjes in. Daarnaast arrangeert ze vaak meerstemmig voor studio’s en koren.


Het koor bestaat uit 30 jongeren.

 

Tarieven zang- en muziekles Per seizoen (sep-jun)


Musicalkoor
7-20 jaar|€ 200,00|per jaar

Inschrijfformulier

Voornaam:

Achternaam:

Geboortedatum:

Telefoonnummer:

E-mail adres:

Vragen/opmerkingen:

Vul deze code captcha hieronder in: