Bandcoaching

Het mooiste van muziek is het samenspelen.
Je kan samenspelen in een band, zanggroep of welke formatie dan ook.
Thuis in je eentje oefenen is leuk en belangrijk maar het schrijven, arrangeren en uitvoeren van nummers met anderen is het meest uitdagend.

In een band of formatie deel je dezelfde passie en krijg je heel snel een klik met je medemuzikanten. Muziek verbindt en brengt alle leeftijden samen. De leeftijd speelt geen rol als het gaat om het delen van de passie voor muziek.

Wil jij ook het liefst met andere muziek maken? Schrijf je dan in voor onze bandlessen!
Of je nu al een band hebt, samen speelt met een vriend of kennis of nog helemaal geen ervaring hebt met bands of samenspel, wij vormen bands met muzikanten van gelijk niveau en begeleiden de (bestaande) bands op alle gebieden. Onze docenten hebben veel ervaring met verschillende bands en  begeleiden voornamelijk op het gebied van eigen nummers schrijven, arrangeren en performen.

Groep 6 personen Je kan zelf je band samenstellen of je kan je alleen inschrijven, waardoor wij je in een passende groep plaatsen. Bij groepslessen besteden we aandacht aan de sound van je band en eigen nummers/covers. Ook zal er wat aandacht besteed worden aan de techniek per instrument.
Tarieven vocal groups Per leerling, per les
Groep 6 personen
Tot 21 jaar 60 minuten €12,50
21 jaar en ouder 60 minuten €14,95
Inschrijven gaat per lesseizoen (een half schooljaar). Het is altijd mogelijk om midden in een seizoen in te schrijven. Betaling dient voorafgaand aan het lesseizoen in één keer gedaan te worden of middels maandelijkse automatische incasso. Afhankelijk van de lesdag bestaat een lesseizoen uit 18 tot 20 lessen. De kosten per lesseizoen variëren daardoor ook. Bij inschrijving zal het exacte tarief worden berekend op basis van de afgesproken lesdag.

Inschrijfformulier

Voornaam:

Achternaam:

Geboortedatum:

Telefoonnummer:

E-mail adres:

Vragen/opmerkingen:

Vul deze code captcha hieronder in: