Drumles

Zowel beginners als gevorderde drummers kunnen bij ZMC uitdagende en leuke lessen verwachten. Je speelt als meteen op een hoogwaardig instrument.
Als de basis staat, wordt er veel aandacht besteedt aan de muzikale wensen van de leerling. Je werkt al snel aan een repetoire dat gedeeltelijk zal bestaan uit nummers die je zelf kiest.

Ga helemaal op in het ritme en kom bij ons op drumles!
Om te kunnen drummen moet je leren om je lichaamsdelen afzonderlijk van elkaar te gebruiken. Dit is soms moeilijker dan het lijkt!
Wanneer grooves spelen goed gaat wordt er meer aandacht besteed aan sound en accenten. Daarnaast zullen dan ook drumsolo’s aan de orde komen.

Drumlessen kunnen alleen individueel worden gegeven. Individueel Tijdens een individuele les krijg je veel aandacht op het gebied van techniek en theorie. Je bent vrij om zelf nummers te kiezen die je graag zou willen spelen.  
Tarieven zang- en muziekles Per leerling, per les
Individueel
Tot 21 jaar 30 minuten €20,95
Tot 21 jaar 45 minuten €30,95
21 jaar en ouder 30 minuten €23,95
21 jaar en ouder 45 minuten €33,95
Inschrijven gaat per lesseizoen (een half schooljaar). Het is altijd mogelijk om midden in een seizoen in te schrijven. Betaling dient voorafgaand aan het lesseizoen in één keer gedaan te worden of middels maandelijkse automatische incasso. Afhankelijk van de lesdag bestaat een lesseizoen uit 17 tot 21 lessen. De kosten per lesseizoen variëren daardoor ook. Bij inschrijving zal het exacte tarief worden berekend op basis van de afgesproken lesdag.

Inschrijfformulier

Een proefles is gratis, mits er wordt ingeschreven. Anders rekenen wij € 10,- per proefles.

Voornaam:

Achternaam:

Geboortedatum:

Telefoonnummer:

E-mail adres:

Gewenste lesvorm:
individueel

Vragen/opmerkingen:

Vul deze code captcha hieronder in: