Gitaarles

De gitaar past werkelijk bij elk genre.

Het populairste instrument is toch wel de gitaar. De gitaar is zowel een begeleidingsinstrument als een solo-instrument. Met een gitaar kun je jezelf begeleiden terwijl je zingt, in allerlei soorten bands spelen en afwisselen van akoestisch naar elektrisch.

Gitaar wordt in veel verschillende muziekstijlen gebruikt. Zo heb je ook voor bijna iedere muziekstijl een specifiek type gitaar. Met de elektrische gitaar kun je eigen sounds ontwikkelen met behulp van verschillende effecten. 

Vanaf 6 jaar kun je al beginnen met gitaarles maar je bent nooit te oud om te starten. Wij bieden lessen voor ieder niveau.

Neem de stap en kom bij ons op gitaarles of ontwikkel jezelf binnen jouw stijl.

Milan Boone

Milan Boone is gitarist en zanger die op dit moment studeert aan het conservatorium in Rotterdam.

Hij houdt zich vooral bezig met zijn band Dr. Meraki als zanger en leadgitarist. Daarnaast doet hij ook sessiewerk en maakt hij deel uit van meerdere projecten.
Bij Milan zijn de invloeden van jazz duidelijk hoorbaar. Hierbij speelt improvisatie een belangrijke rol.
Hiernaast beschikt hij ook over vele andere stijlen zoals blues, fusion, rock en soul. Beginners zullen vooral werken aan een goede basis waarbij akkoorden en techniek een belangrijke rol spelen.
Voor gevorderde gitaristen zal de nadruk vooral liggen op improviseren en het verbeteren van techniek en sound.
Ook is het mogelijk bij Milan om zang en gitaar te combineren.

Facebook    

Roy de Rijke

Roy de Rijke heeft al aardig wat vlieguurtjes gemaakt in zijn beroep. Zo heeft hij in Rotterdam de Jazzafdeling op het Conservatorium en de Popacademie gedaan. Roy speelt in de band “Diona Fox and her Ragdolls” een Pop Jazz band uit Rotterdam waarmee hij dit jaar nog op radio Veronica heeft gespeeld. Ook speelt hij bij de haagse band “De Regahs” en de gypsy Jazz band “Let’s be Gypsies”.
Hij kan zichzelf het beste vinden in de Gypsy Jazz. De muziek van Django Reinhardt spreekt hem erg aan. Maar zo zijn George Benson, Martin Taylor en Stochelo Rosenberg ook een inspiratiebron voor hem.
Roy geeft graag spelenderwijs les zodat iedereen makkelijk en snel leert. Noten lezen is bij hem geen must en iedereen leert doormiddel van zijn gevoel gitaar spelen.


Gitaarlessen kunnen zowel individueel, in een duo als in een trio worden gevolgd.

Individueel
Tijdens een individuele les krijg je veel aandacht op het gebied van techniek en theorie. Je bent vrij om zelf nummers te kiezen die je graag zou willen spelen.

Duo of trio
Duolessen kun je volgen met een vriend, kennis, of iemand uit je familie, maar je kunt je ook alleen inschrijven. Wij proberen dan de juiste lespartner te vinden. Er zijn mogelijkheden om nummers samen te spelen. Dit is een goede voorbereiding voor het spelen in een band, orkest of ensemble.

Tarieven gitaarles

Per leerling, per les

Individueel  
Tot 21 jaar 30 minuten €20,95
Tot 21 jaar 45 minuten €30,95
21 jaar en ouder 30 minuten 23,95
21 jaar en ouder 45 minuten €33,95
Duo
Tot 21 jaar 30 minuten €12,95
Tot 21 jaar 45 minuten €17,95
21 jaar en ouder 30 minuten €15,95
21 jaar en ouder 45 minuten €20,95
Trio
Tot 21 jaar 45 minuten €13,50
21 jaar en ouder 45 minuten €15,95

Inschrijven gaat per lesseizoen. Dit lesseizoen loopt van 1 februari t/m 7 juli 2016.
Het is altijd mogelijk om midden in een seizoen in te schrijven.

Betaling dient voorafgaand aan het lesseizoen in één keer gedaan te worden of middels maandelijkse automatische incasso.
Afhankelijk van de lesdag bestaat een lesseizoen uit 17 tot 21 lessen. De kosten per lesseizoen variëren daardoor ook. Bij inschrijving zal het exacte tarief worden berekend op basis van de afgesproken lesdag.

Inschrijfformulier

Een proefles is gratis, mits er wordt ingeschreven. Anders rekenen wij € 10,- per proefles.

Voornaam:

Achternaam:

Geboortedatum:

Telefoonnummer:

E-mail adres:

Gewenste lesvorm:
 individueel duo trio

Vragen/opmerkingen:

Vul deze code captcha hieronder in: