Gitaarles

De gitaar past werkelijk bij elk genre.

Het populairste instrument is toch wel de gitaar. De gitaar is zowel een begeleidingsinstrument als een solo-instrument. Met een gitaar kun je jezelf begeleiden terwijl je zingt, in allerlei soorten bands spelen en afwisselen van akoestisch naar elektrisch.

Gitaar wordt in veel verschillende muziekstijlen gebruikt. Zo heb je ook voor bijna iedere muziekstijl een specifiek type gitaar. Met de elektrische gitaar kun je eigen sounds ontwikkelen met behulp van verschillende effecten. 

Vanaf 6 jaar kun je al beginnen met gitaarles maar je bent nooit te oud om te starten. Wij bieden lessen voor ieder niveau.

Neem de stap en kom bij ons op gitaarles of ontwikkel jezelf binnen jouw stijl.

Gitaarlessen kunnen zowel individueel, in een duo als in een trio worden gevolgd. Individueel Tijdens een individuele les krijg je veel aandacht op het gebied van techniek en theorie. Je bent vrij om zelf nummers te kiezen die je graag zou willen spelen. Duo of trio Duolessen kun je volgen met een vriend, kennis, of iemand uit je familie, maar je kunt je ook alleen inschrijven. Wij proberen dan de juiste lespartner te vinden. Er zijn mogelijkheden om nummers samen te spelen. Dit is een goede voorbereiding voor het spelen in een band, orkest of ensemble.
Tarieven gitaarles Per leerling, per les
Individueel  
Tot 21 jaar 30 minuten €20,95
Tot 21 jaar 45 minuten €30,95
21 jaar en ouder 30 minuten 23,95
21 jaar en ouder 45 minuten €33,95
Duo
Tot 21 jaar 30 minuten €12,95
Tot 21 jaar 45 minuten €17,95
21 jaar en ouder 30 minuten €15,95
21 jaar en ouder 45 minuten €20,95
Trio
Tot 21 jaar 45 minuten €13,50
21 jaar en ouder 45 minuten €15,95
Inschrijven gaat per lesseizoen (een half schooljaar). Het is altijd mogelijk om midden in een seizoen in te schrijven. Betaling dient voorafgaand aan het lesseizoen in één keer gedaan te worden of middels maandelijkse automatische incasso. Afhankelijk van de lesdag bestaat een lesseizoen uit 17 tot 21 lessen. De kosten per lesseizoen variëren daardoor ook. Bij inschrijving zal het exacte tarief worden berekend op basis van de afgesproken lesdag.

Inschrijfformulier

Een proefles is gratis, mits er wordt ingeschreven. Anders rekenen wij € 10,- per proefles.

Voornaam:

Achternaam:

Geboortedatum:

Telefoonnummer:

E-mail adres:

Gewenste lesvorm:
individueelduotrio

Vragen/opmerkingen:

Vul deze code captcha hieronder in: