Saxofoonles

De saxofoon is niet weg te denken is in de jazz, blues, pop en Rock & Roll.

Candy Dulfer, Maceo Parker, Ben Webster, Sonny Rollins wie kent ze niet. Deze grote sax- helden zijn ook ooit bij het begin begonnen!
Heb je altijd al interesse gehad in de saxofoon maar nooit de stap genomen? Schrijf je dan in voor een proefles saxofoon.

Toch is bij ons is geen muziekstijl onbekend maar het meest in ons element zijn we op het gebied van jazz, pop, blues, fusion en funk. Wij bieden saxofoonles voor iedereen vanaf 8 jaar en alle niveau`s.

Als de basis er is kun je ook al snel leren spelen in een ensemble of band.

Leer bij ons de saxofoon te beheersen en de mogelijkheden binnen verschillende muziekstijlen te ontdekken.

Saxofoonlessen kunnen zowel individueel, in een duo als in een trio worden gevolgd. Individueel Tijdens een individuele les krijg je veel aandacht op het gebied van techniek en theorie. Je bent vrij om zelf nummers te kiezen die je graag zou willen spelen. Duo of trio Duolessen kun je volgen met een vriend, kennis, of iemand uit je familie, maar je kunt je ook alleen inschrijven. Wij proberen dan de juiste lespartner te vinden. Er zijn mogelijkheden om nummers samen te spelen. Dit is een goede voorbereiding voor het spelen in een band, orkest of ensemble.
Tarieven zang- en muziekles Per leerling, per les
Individueel
Tot 21 jaar 30 minuten €20,95
Tot 21 jaar 45 minuten €30,95
21 jaar en ouder 30 minuten €23,95
21 jaar en ouder 45 minuten €33,95
Duo
Tot 21 jaar 30 minuten €12,95
Tot 21 jaar 45 minuten €17,95
21 jaar en ouder 30 minuten €15,95
21 jaar en ouder 45 minuten €20,95
Trio
Tot 21 jaar 45 minuten €13,50
21 jaar en ouder 45 minuten €15,95
Inschrijven gaat per lesseizoen (een half schooljaar). Het is altijd mogelijk om midden in een seizoen in te schrijven. Betaling dient voorafgaand aan het lesseizoen in één keer gedaan te worden of middels maandelijkse automatische incasso. Afhankelijk van de lesdag bestaat een lesseizoen uit 17 tot 21 lessen. De kosten per lesseizoen variëren daardoor ook. Bij inschrijving zal het exacte tarief worden berekend op basis van de afgesproken lesdag.

Inschrijfformulier

Een proefles is gratis, mits er wordt ingeschreven. Anders rekenen wij € 10,- per proefles.

Voornaam:

Achternaam:

Geboortedatum:

Telefoonnummer:

E-mail adres:

Gewenste lesvorm:
individueelduotrio

Vragen/opmerkingen:

Vul deze code captcha hieronder in: