Saxofoonles

De saxofoon is niet weg te denken is in de jazz, blues, pop en Rock & Roll.

Candy Dulfer, Maceo Parker, Ben Webster, Sonny Rollins wie kent ze niet. Deze grote sax- helden zijn ook ooit bij het begin begonnen!
Heb je altijd al interesse gehad in de saxofoon maar nooit de stap genomen? Schrijf je dan in voor een proefles saxofoon.

Toch is bij ons is geen muziekstijl onbekend maar het meest in ons element zijn we op het gebied van jazz, pop, blues, fusion en funk. Wij bieden saxofoonles voor iedereen vanaf 8 jaar en alle niveau`s.

Als de basis er is kun je ook al snel leren spelen in een ensemble of band.

Leer bij ons de saxofoon te beheersen en de mogelijkheden binnen verschillende muziekstijlen te ontdekken.

Zomeractie: Proefpakket 10 lessen van 30 minuten voor €145,00.
Voor dit proefpakket kan je je inschrijven t/m 26 augustus 2018. Je kunt je maximaal 1 keer inschrijven voor deze zomeractie.

Dennis te Woerd

Dennis te Woerd (1991) is in 2015 afgestudeerd aan het Utrechts conservatorium en is al sinds de start van zijn studie een druk bezet muzikant. Tijdens zijn tijd op het conservatorium heeft hij er met succes naar gestreefd om op alle vier de saxofoons een eigen sound te creëren. Ook bleek hij veel interesse te hebben voor verschillende stijlen. Om die reden is hij actief bij verschillende bands zoals Marutryri, BOSCO, Atilli, Mr Nice, Jamirovibe, Docter and the Biggs. Hiermee speelt hij in zowel binnen- als buitenland en daarnaast heeft hij al op verschillende grote podia en festivals gespeeld waaronder North Sea Jazz. Dennis is naast zijn uitvoerende rol ook dirigent bij Harmonieorkest Ambrosius te Schiedam en Jong Wilhelmina Sleeuwijk en werkt hij ook als saxofoondocent. Hij heeft zich het dirigeren aangeleerd en leert daar sinds 2012 steeds meer over bij. Ook als arrangeur en componist is Dennis actief. Zo is hij met zeer volwassen eigen werk afgestudeerd waaronder met drie bigbandcomposities waar hij indruk mee maakte bij de jury en het publiek. Verder heeft hij ervaring met het schrijven voor zowel kleine bezettingen (blazerssecties en kleine bands), als grote bezettingen (bigbands en HaFaBra-orkesten). Het meeste eigen werk dat hij op het moment schrijft, is voor Atilli, zijn eigen jazzsextet.


Saxofoonlessen kunnen zowel individueel, in een duo als in een trio worden gevolgd.

Individueel
Tijdens een individuele les krijg je veel aandacht op het gebied van techniek en theorie. Je bent vrij om zelf nummers te kiezen die je graag zou willen spelen.

Duo of trio
Duolessen kun je volgen met een vriend, kennis, of iemand uit je familie, maar je kunt je ook alleen inschrijven. Wij proberen dan de juiste lespartner te vinden. Er zijn mogelijkheden om nummers samen te spelen. Dit is een goede voorbereiding voor het spelen in een band, orkest of ensemble.

Tarieven zang- en muziekles Per leerling, per les

Zomeractie: Proefpakket 10 lessen van 30 minuten voor €145,00.
Voor dit proefpakket kan je je inschrijven t/m 26 augustus 2018. Je kunt je maximaal 1 keer inschrijven voor deze zomeractie.

Individueel
Tot 21 jaar 30 minuten €20,95
Tot 21 jaar 45 minuten €30,95
21 jaar en ouder 30 minuten €23,95
21 jaar en ouder 45 minuten €33,95
Duo
Tot 21 jaar 30 minuten €12,95
Tot 21 jaar 45 minuten €17,95
21 jaar en ouder 30 minuten €15,95
21 jaar en ouder 45 minuten €20,95
Trio
Tot 21 jaar 45 minuten €13,50
21 jaar en ouder 45 minuten €15,95

Inschrijven gaat per lesseizoen. Dit lesseizoen loopt van 1 februari t/m 7 juli 2016.
Het is altijd mogelijk om midden in een seizoen in te schrijven.

Betaling dient voorafgaand aan het lesseizoen in één keer gedaan te worden of middels maandelijkse automatische incasso.
Afhankelijk van de lesdag bestaat een lesseizoen uit 17 tot 21 lessen. De kosten per lesseizoen variëren daardoor ook. Bij inschrijving zal het exacte tarief worden berekend op basis van de afgesproken lesdag.

Inschrijfformulier

Een proefles is gratis, mits er wordt ingeschreven. Anders rekenen wij € 10,- per proefles.

Voornaam:

Achternaam:

Geboortedatum:

Telefoonnummer:

E-mail adres:

Gewenste lesvorm:
 individueel duo trio

Vragen/opmerkingen:

Vul deze code captcha hieronder in: