Vocal group

Vocal- group / zang- groep lessen voor alle leeftijden en niveau’s.

Het zingen in groepen bestaat al sinds mensenheugenis en dat is niet voor niks! Zingen in een groep verbindt.

Als groep kan je elkaar aanvullen en dingen bereiken die je in je eentje niet kan. Meerstemmig zingen is hier een voorbeeld van. Als alle stemmen mengen lijkt het soms alsof je één stem hoort. Dit is wat alle groepen proberen te bereiken. Kindergroepen, damesgroepen, mannengroepen en gemengde groepen, alles is mogelijk en elke groep zal een eigen sound krijgen.

Deel je passie voor zingen met anderen!
In onze groepslessen besteden wij vooral aandacht aan het meerstemmig zingen. Dit ontwikkelt het muzikaal gehoor, doordat je naar zowel jezelf als anderen in de groep luistert. Er wordt vooral gewerkt aan performance en menging van de stemmen. Elke les wordt geopend met wat stemoefeningen.

Vocal group lessen kunnen zowel in een groep van 6, als een groep van 10 personen worden gevolgd. Groep 6 personen Je kan zelf een groep van 6 personen samenstellen of je kan je alleen inschrijven, waardoor wij je in een passende groep plaatsen. Bij groepslessen besteden we aandacht aan meerstemmig zingen en de sound van de groep. Bij 6 personen zullen we wat meer aandacht besteden aan techniek en kan je als groep ook kiezen voor het zingen van moeilijkere close harmony stukken. Groep 10 personen De groepen van 10 personen stellen we samen uit verschillende inschrijvingen. Je kan het wel bij ons aangeven als je bij een ander persoon in de groep wil komen. Bij groepslessen besteden we aandacht aan meerstemmig zingen en sound van de groep. Er zullen vooral popnummers uit de top 40 van nu en vroeger worden gezongen in groepsverband. Daarnaast wordt er met de groep aan interpretatie en uitstraling gewerkt.
Tarieven zang- en muziekles Per leerling, per les
Groep 6 personen
Tot 21 jaar 60 minuten €12,50
21 jaar en ouder 60 minuten €14,95
Groep 10 personen
Tot 21 jaar 60 minuten € 9,95
21 jaar en ouder 60 minuten €11,95
Inschrijven gaat per lesseizoen (een half schooljaar). Het is altijd mogelijk om midden in een seizoen in te schrijven. Betaling dient voorafgaand aan het lesseizoen in één keer gedaan te worden of middels maandelijkse automatische incasso. Afhankelijk van de lesdag bestaat een lesseizoen uit 17 tot 21 lessen. De kosten per lesseizoen variëren daardoor ook. Bij inschrijving zal het exacte tarief worden berekend op basis van de afgesproken lesdag.

Inschrijfformulier

Een proefles is gratis, mits er wordt ingeschreven. Anders rekenen wij € 10,- per proefles.

Voornaam:

Achternaam:

Geboortedatum:

Telefoonnummer:

E-mail adres:

Gewenste lesvorm:
6 personen10 personen

Vragen/opmerkingen:

Vul deze code captcha hieronder in: