Vocal group

Vocal- group / zang- groep lessen voor alle leeftijden en niveau’s.

Het zingen in groepen bestaat al sinds mensenheugenis en dat is niet voor niks! Zingen in een groep verbindt.

Als groep kan je elkaar aanvullen en dingen bereiken die je in je eentje niet kan. Meerstemmig zingen is hier een voorbeeld van. Als alle stemmen mengen lijkt het soms alsof je één stem hoort. Dit is wat alle groepen proberen te bereiken. Kindergroepen, damesgroepen, mannengroepen en gemengde groepen, alles is mogelijk en elke groep zal een eigen sound krijgen.

Deel je passie voor zingen met anderen!
In onze groepslessen besteden wij vooral aandacht aan het meerstemmig zingen. Dit ontwikkelt het muzikaal gehoor, doordat je naar zowel jezelf als anderen in de groep luistert. Er wordt vooral gewerkt aan performance en menging van de stemmen. Elke les wordt geopend met wat stemoefeningen.

Nicole Koning-Bouw

Nicole Koning-Bouw is zangeres en mede-oprichter van het Zang & Muziek Centrum en is geboren in Vlaardingen.

Nicole was op haar zevende al te vinden op het podium. De eerste optredens waren met het Jeugdmusicalkoor Opmaat (nu Applaus), vervolgens met de Theater HAVO/VWO en momenteel met haar eigen jazz/wereldmuziek band Red Charmaine.
Ze heeft een grote passie voor zingen en is daarin niet stijl gebonden. Musical, rock, pop, jazz en wereldmuziek zijn stijlen waar ze zich thuis in voelt. Ook in haar studiowerk is dit terug te horen. Zo zingt ze bij verschillende studio’s guide tracks, backing vocals en zelfs kinderliedjes in.
Nicole studeert momenteel af aan het Conservatorium van Rotterdam.

Toch gaat die passie voor zingen verder dan haar eigen stem, want het werken aan de stem van iemand anders is net zo leuk!
Nicole heeft bij veel verschillende docenten (waaronder Babette Labeij) zanglessen gehad en is hierdoor in aanraking gekomen met veel zangmethodes. Met deze rugzak aan technieken kan ze op zoek naar tips & tricks die voor jouw stem werken. Kleine aanpassingen in mond, houding en mindset kunnen namelijk een hele grote impact hebben op je stem!

Een les is voor Nicole geslaagd als jij het gevoel hebt dat je, zonder beperking, kan zingen zoals jij op dat moment wil.

 


Facebook     Website

Cici Isenia

Cici komt uit een zeer muzikale familie en is opgegroeid op Curacao. Daar was ze vanaf haar vijfde al bezig met zingen en optreden. Op het eiland heeft Cici veel ervaring opgedaan in de gospelmuziek en veel meegedaan aan nationale wedstrijden. Op de middelbare school is zang en muziek steeds belangrijker geworden en organiseerde zij zelfs schoolconcerten. Na vooral veel wereldmuziek en pop te hebben gezongen ging ze meer experimenteren met jazz en improvisatie. In 2012 besloot zij om toch van haar passie haar werk te maken en verhuisde zij naar Nederland om aan het conservatorium in Rotterdam te studeren, waar zij op dit moment de opleiding Docent Muziek studeert.

Naast muziek- en zanglessen geven is Cici ook vaak bezig met live optredens en studio opnames. Momenteel is Cici deel van de zangtrio Charming Three en is ze ook o.a deel van de gospelband Rejoice. Ondanks haar vele jaren in the gospel en wereldmuziek scene, is cici ook ervaren in pop, musical, jazz en kleinkunst. Naast zich in verschillende genres verdiept te hebben spreekt Cici vier talen (nederlands, spaans, engels en papiaments) en probeert zoveel mogelijk haar horizon te verbreden. Bij Cici is veelzijdigheid het kernwoord.


Vocal group lessen kunnen zowel in een groep van 6, als een groep van 10 personen worden gevolgd.

Groep 6 personen
Je kan zelf een groep van 6 personen samenstellen of je kan je alleen inschrijven, waardoor wij je in een passende groep plaatsen. Bij groepslessen besteden we aandacht aan meerstemmig zingen en de sound van de groep. Bij 6 personen zullen we wat meer aandacht besteden aan techniek en kan je als groep ook kiezen voor het zingen van moeilijkere close harmony stukken.

Groep 10 personen
De groepen van 10 personen stellen we samen uit verschillende inschrijvingen. Je kan het wel bij ons aangeven als je bij een ander persoon in de groep wil komen. Bij groepslessen besteden we aandacht aan meerstemmig zingen en sound van de groep. Er zullen vooral popnummers uit de top 40 van nu en vroeger worden gezongen in groepsverband. Daarnaast wordt er met de groep aan interpretatie en uitstraling gewerkt.

Tarieven zang- en muziekles Per leerling, per les

Groep 6 personen
Tot 21 jaar 60 minuten €12,50
21 jaar en ouder 60 minuten €14,95
Groep 10 personen
Tot 21 jaar 60 minuten € 9,95
21 jaar en ouder 60 minuten €11,95

Inschrijven gaat per lesseizoen. Dit lesseizoen loopt van 1 februari t/m 7 juli 2016.
Het is altijd mogelijk om midden in een seizoen in te schrijven.

Betaling dient voorafgaand aan het lesseizoen in één keer gedaan te worden of middels maandelijkse automatische incasso.
Afhankelijk van de lesdag bestaat een lesseizoen uit 17 tot 21 lessen. De kosten per lesseizoen variëren daardoor ook. Bij inschrijving zal het exacte tarief worden berekend op basis van de afgesproken lesdag.

Inschrijfformulier

Een proefles is gratis, mits er wordt ingeschreven. Anders rekenen wij € 10,- per proefles.

Voornaam:

Achternaam:

Geboortedatum:

Telefoonnummer:

E-mail adres:

Gewenste lesvorm:
 6 personen 10 personen

Vragen/opmerkingen:

Vul deze code captcha hieronder in: