Basgitaarles / Contrabasles

 De fundatie van de muziek wordt gevormd door de bas. 

De groove van een muziekstuk wordt voornamelijk bepaald door de bas en drums. Zij werken samen aan deze fundering. De basgitaar wordt voornamelijk gebruikt in de moderne niet klassieke muziek en is bijna onmisbaar voor die lekkere groove.

De contrabas zie je vaak terug in de jazz, Afro-Amerikaanse muziek, zigeunermuziek en nog veel meer andere stijlen. Denk aan Buena Vista Social Club, Het Rosenberg trio, melancholische zigeunerorkesten, jazzcombo’s, latin jazz, tango, blues, boogie woogie, rock ‘n roll, folk maar de laatste tijd ook steeds meer in de pop muziek. De contrabas is een zeer divers instrument wat vaak wordt onderschat.

Wij bieden basgitaarles voor iedereen vanaf 8 jaar en alle niveau`s.

Wil jij werken aan die groove? Altijd al in een combo willen spelen als contrabassist? Schrijf je in voor basles!

Baslessen kunnen zowel individueel, in een duo als in een trio worden gevolgd. Individueel Tijdens een individuele les krijg je veel aandacht op het gebied van techniek en theorie. Je bent vrij om zelf nummers te kiezen die je graag zou willen spelen. Duo of trio Duo- en triolessen kun je volgen met een vriend, kennis, of iemand uit je familie, maar je kunt je ook alleen inschrijven. Wij proberen dan de juiste lespartner te vinden.
Tarieven zang- en muziekles Per leerling, per les
Individueel
Tot 21 jaar 30 minuten €20,95
Tot 21 jaar 45 minuten €30,95
21 jaar en ouder 30 minuten €23,95
21 jaar en ouder 45 minuten €33,95
Duo
Tot 21 jaar 30 minuten €12,95
Tot 21 jaar 45 minuten €17,95
21 jaar en ouder 30 minuten €15,95
21 jaar en ouder 45 minuten €20,95
Trio
Tot 21 jaar 45 minuten €13,50
21 jaar en ouder 45 minuten €15,95
Inschrijven gaat per lesseizoen (een half schooljaar). Het is altijd mogelijk om midden in een seizoen in te schrijven. Betaling dient voorafgaand aan het lesseizoen in één keer gedaan te worden of middels maandelijkse automatische incasso. Afhankelijk van de lesdag bestaat een lesseizoen uit 17 tot 21 lessen. De kosten per lesseizoen variëren daardoor ook. Bij inschrijving zal het exacte tarief worden berekend op basis van de afgesproken lesdag.

Inschrijfformulier

Een proefles is gratis, mits er wordt ingeschreven. Anders rekenen wij € 10,- per proefles.

Voornaam:

Achternaam:

Geboortedatum:

Telefoonnummer:

E-mail adres:

Gewenste lesvorm:
individueelduotrio

Vragen/opmerkingen:

Vul deze code captcha hieronder in: