Zangles

Professionele Zanglessen voor alle leeftijden en niveau’s.


We hebben onze stem altijd bij ons en kunnen er van alles mee.

We zingen om een gevoel, verhaal of boodschap over te brengen. Iedereen kan leren zingen en met een goede training het gewenste stemgeluid bereiken.

Verken de mogelijkheden van je eigen stem!
In onze zanglessen besteden wij aandacht aan techniek en interpretatie. We werken vooral vanuit de door de leerling gekozen nummers. Toch kunnen onze docenten ook nummers die bij je stem passen aanbevelen. Zo krijg jij het stemgeluid en het repertoire waar je trots op kan zijn.
Met de gevorderde zangers en zangeressen werken we aan stemgeluid, interpretatie, performance, repertoire en microfoontechniek.
Zangles kan je individueel volgen, maar ook in duo of trio verband. Als je dat nog wat te intiem vindt kan je ook een kijkje nemen bij onze Vocal Group lessen.
Wil je juist verder met het schrijven van eigen teksten en muziek? Dan is de Songwriting les wat voor jou!

Zanglessen kunnen zowel individueel, in een duo als in een trio worden gevolgd. Individueel Tijdens een individuele les krijg je veel aandacht op het gebied van techniek en theorie. Je bent vrij om zelf nummers te kiezen die je graag zou willen spelen. Duo of trio Duolessen kun je volgen met een vriend, kennis, of iemand uit je familie, maar je kunt je ook alleen inschrijven. Wij proberen dan de juiste lespartner te vinden. Er zijn mogelijkheden om bij duo en trio lessen aandacht te besteden aan het meerstemmig zingen. Dit is een goede training voor je muzikale gehoor waar je als zanger(es) nog veel profijt van zal hebben. Vocal group De groepen stellen we samen uit verschillende inschrijvingen en leerlingen die al individueel zangles hebben. Je kan het wel bij ons aangeven als je bij een bestaande groep wil zingen. Bij groepslessen besteden we aandacht aan meerstemmig zingen en sound van de groep. Er zullen vooral popnummers uit de top 40 van nu en vroeger worden gezongen in groepsverband. Daarnaast wordt er met de groep aan interpretatie en uitstraling gewerkt.
Tarieven zang- en muziekles Per leerling, per les
Individueel
Tot 21 jaar 30 minuten €20,95
Tot 21 jaar 45 minuten €30,95
21 jaar en ouder 30 minuten €23,95
21 jaar en ouder 45 minuten €33,95
Duo
Tot 21 jaar 30 minuten €12,95
Tot 21 jaar 45 minuten €17,95
21 jaar en ouder 30 minuten €15,95
21 jaar en ouder 45 minuten €20,95
Trio
Tot 21 jaar 45 minuten €13,50
21 jaar en ouder 45 minuten €15,95
Vocal Group
Tot 21 jaar 60 minuten € 9,95
21 jaar en ouder 60 minuten €11,95
Inschrijven gaat per lesseizoen (een half schooljaar). Het is altijd mogelijk om midden in een seizoen in te schrijven. Betaling dient voorafgaand aan het lesseizoen in één keer gedaan te worden of middels maandelijkse automatische incasso. Afhankelijk van de lesdag bestaat een lesseizoen uit 17 tot 21 lessen. De kosten per lesseizoen variëren daardoor ook. Bij inschrijving zal het exacte tarief worden berekend op basis van de afgesproken lesdag.

Inschrijfformulier

Een proefles is gratis, mits er wordt ingeschreven. Anders rekenen wij € 10,- per proefles.

Voornaam:

Achternaam:

Geboortedatum:

Telefoonnummer:

E-mail adres:

Gewenste lesvorm:
individueelduotrio

Vragen/opmerkingen:

Vul deze code captcha hieronder in: