Zangles

Professionele Zanglessen voor alle leeftijden en niveau’s.


We hebben onze stem altijd bij ons en kunnen er van alles mee.

We zingen om een gevoel, verhaal of boodschap over te brengen. Iedereen kan leren zingen en met een goede training het gewenste stemgeluid bereiken.

Verken de mogelijkheden van je eigen stem!
In onze zanglessen besteden wij aandacht aan techniek en interpretatie. We werken vooral vanuit de door de leerling gekozen nummers. Toch kunnen onze docenten ook nummers die bij je stem passen aanbevelen. Zo krijg jij het stemgeluid en het repertoire waar je trots op kan zijn.
Met de gevorderde zangers en zangeressen werken we aan stemgeluid, interpretatie, performance, repertoire en microfoontechniek.
Zangles kan je individueel volgen, maar ook in duo of trio verband. Als je dat nog wat te intiem vindt kan je ook een kijkje nemen bij onze Vocal Group lessen.
Wil je juist verder met het schrijven van eigen teksten en muziek? Dan is de Songwriting les wat voor jou!

Milan Boone

Milan Boone is zanger en gitarist die op dit moment studeert aan het conservatorium in Rotterdam.

Hij houdt zich vooral bezig met zijn band Dr. Meraki als zanger en leadgitarist. Daarnaast doet hij ook sessie werk en maakt deel uit van meerdere projecten.
Milan’s stijl valt het best te beschrijven als een mix van Jazz en Pop. Zelf is hij grotendeels beïnvloed door namen als: Jamie Cullum, John Mayer, Gregory Porter en Frank Sinatra.
Plezier tijdens het zingen staat bij Milan zonder twijfel op de eerste plaats.
Zo zullen de lessen onder andere bestaan uit het zingen van liedjes en het werken aan techniek, maar ook uit het analyseren van teksten, het inleven in teksten en algemene muziekleer.
Ook is het mogelijk bij Milan om te leren over Improvisatie (scatten) in jazzmuziek, en hoe je jezelf het best kunt begeleiden op gitaar tijdens het zingen.

Nicole Koning-Bouw

Nicole Charmaine Koning-Bouw is zangeres, muziekdocent en mede-oprichter van het Zang & Muziek Centrum. In 2018 heeft Nicole haar Bachelor Docent Muziek afgerond, vervolgens heeft zij zich nog meer verdiept in zangtechniek door de Voice Teacher Training van New York Vocal Coaching te volgen.

Op haar zevende was Nicole al te vinden op het podium. De eerste optredens waren met het Jeugdmusicalkoor Opmaat (nu Applaus), vervolgens met de Theater HAVO/VWO en momenteel in bigband Jazz aan de Waterweg.
Ze heeft een grote passie voor zingen en is daarin niet stijl gebonden; musical, rock, pop, jazz en wereldmuziek alles komt wel eens voorbij. Dit is mede doordat ze bij verschillende studio’s guide tracks, backing vocals en zelfs kinderliedjes inzingt in alle stijlen en genres.

Haar grootste passie ligt echter bij het trainen van stemmen (waaronder haar eigen stem). Nicole heeft bij veel verschillende docenten (waaronder Babette Labeij) zanglessen gehad en is hierdoor in aanraking gekomen met veel zangmethodieken. Met deze rugzak aan technieken kan ze op zoek naar tips & tricks die voor jouw stem werken. Nicole werkt zelf niet met een vaste methode, maar maakt zangoefeningen op maat. Kleine aanpassingen in techniek en mindset kunnen namelijk een hele grote impact hebben op je stem!

Een trainingstraject is volgens Nicole geslaagd als jij het gevoel hebt dat je, zonder beperking, kan zingen zoals jij op dat moment wil.

 


Facebook     Website

Cici Isenia

Cici komt uit een zeer muzikale familie en is opgegroeid op Curacao. Daar was ze vanaf haar vijfde al bezig met zingen en optreden. Op het eiland heeft Cici veel ervaring opgedaan in de gospelmuziek en veel meegedaan aan nationale wedstrijden. Op de middelbare school is zang en muziek steeds belangrijker geworden en organiseerde zij zelfs schoolconcerten. Na vooral veel wereldmuziek en pop te hebben gezongen ging ze meer experimenteren met jazz en improvisatie. In 2012 besloot zij om toch van haar passie haar werk te maken en verhuisde zij naar Nederland om aan het conservatorium in Rotterdam te studeren, waar zij op dit moment de opleiding Docent Muziek studeert.

 

Naast muziek- en zanglessen geven is Cici ook vaak bezig met live optredens en studio opnames. Momenteel is Cici deel van de zangtrio Charming Three en is ze ook o.a deel van de gospelband Rejoice. Ondanks haar vele jaren in the gospel en wereldmuziek scene, is cici ook ervaren in pop, musical, jazz en kleinkunst. Naast zich in verschillende genres verdiept te hebben spreekt Cici vier talen (nederlands, spaans, engels en papiaments) en probeert zoveel mogelijk haar horizon te verbreden. Bij Cici is veelzijdigheid het kernwoord.


Zanglessen kunnen zowel individueel, in een duo als in een trio worden gevolgd.

Individueel
Tijdens een individuele les krijg je veel aandacht op het gebied van techniek en theorie. Je bent vrij om zelf nummers te kiezen die je graag zou willen spelen.

Duo of trio
Duolessen kun je volgen met een vriend, kennis, of iemand uit je familie, maar je kunt je ook alleen inschrijven. Wij proberen dan de juiste lespartner te vinden. Er zijn mogelijkheden om bij duo en trio lessen aandacht te besteden aan het meerstemmig zingen. Dit is een goede training voor je muzikale gehoor waar je als zanger(es) nog veel profijt van zal hebben.

Vocal group

De groepen stellen we samen uit verschillende inschrijvingen en leerlingen die al individueel zangles hebben. Je kan het wel bij ons aangeven als je bij een bestaande groep wil zingen. Bij groepslessen besteden we aandacht aan meerstemmig zingen en sound van de groep. Er zullen vooral popnummers uit de top 40 van nu en vroeger worden gezongen in groepsverband. Daarnaast wordt er met de groep aan interpretatie en uitstraling gewerkt.

Tarieven zang- en muziekles Per leerling, per les

Individueel
Tot 21 jaar 30 minuten €20,95
Tot 21 jaar 45 minuten €30,95
21 jaar en ouder 30 minuten €23,95
21 jaar en ouder 45 minuten €33,95
Duo
Tot 21 jaar 30 minuten €12,95
Tot 21 jaar 45 minuten €17,95
21 jaar en ouder 30 minuten €15,95
21 jaar en ouder 45 minuten €20,95
Trio
Tot 21 jaar 45 minuten €13,50
21 jaar en ouder 45 minuten €15,95
Vocal Group
Tot 21 jaar 60 minuten € 9,95
21 jaar en ouder 60 minuten €11,95

Inschrijven gaat per lesseizoen. Dit lesseizoen loopt van 1 februari t/m 7 juli 2016.
Het is altijd mogelijk om midden in een seizoen in te schrijven.

Betaling dient voorafgaand aan het lesseizoen in één keer gedaan te worden of middels maandelijkse automatische incasso.
Afhankelijk van de lesdag bestaat een lesseizoen uit 17 tot 21 lessen. De kosten per lesseizoen variëren daardoor ook. Bij inschrijving zal het exacte tarief worden berekend op basis van de afgesproken lesdag.

Inschrijfformulier

Een proefles is gratis, mits er wordt ingeschreven. Anders rekenen wij € 10,- per proefles.

Voornaam:

Achternaam:

Geboortedatum:

Telefoonnummer:

E-mail adres:

Gewenste lesvorm:
 individueel duo trio

Vragen/opmerkingen:

Vul deze code captcha hieronder in: