Pianoles / Keyboardles

Piano of  keyboard is het ideale instrument om zowel begeleiding en solo te leren spelen. Hierbij is het leren van muziektheorie het makkelijkst door het overzicht wat je hebt bij een piano en keyboard in tegenstelling tot veel andere instrumenten.

Er zijn veel klassieke stukken gecomponeerd die de schoonheid van de piano als soloinstrument laten zien, maar de boogie, de pop en de blues laten ons weer een vurige kant van de piano zien. De piano wordt ook veel gebruikt als begeleidingsinstrument door solomuzikanten die hierbij zingen.

Vroeger was de piano een relatief kostbaar instrument. Gelukkig is het instrument voor iedereen toegankelijk door de komst van de elektrische piano en het keyboard. Als je toegang hebt tot een piano of keyboard kan je muziek gaan ontdekken.

Leer alle aspecten van de muziek door te beginnen met pianoles!
In onze pianolessen en keyboardlessen besteden wij aandacht aan techniek. Er wordt aandacht besteed aan het spelen van akkoorden, het lezen van bladmuziek en het soleren.
De leerling kan ook zelf stukken kiezen die de docent in de les zal behandelen. Als je het moeilijk vindt om bladmuziek te vinden kunnen wij jou daar mee helpen.

Pianolessen kunnen zowel individueel, in een duo als in een trio worden gevolgd. Individueel Tijdens een individuele les krijg je veel aandacht op het gebied van techniek en theorie. Je bent vrij om zelf nummers te kiezen die je graag zou willen spelen. Duo Duolessen kun je volgen met een vriend, kennis, of iemand uit je familie, maar je kunt je ook alleen inschrijven. Wij proberen dan de juiste lespartner te vinden.    
Tarieven zang- en muziekles Per leerling, per les
Individueel
Tot 21 jaar 30 minuten €20,95
Tot 21 jaar 45 minuten €30,95
21 jaar en ouder 30 minuten €23,95
21 jaar en ouder 45 minuten €33,95
Duo
Tot 21 jaar 30 minuten €12,95
Tot 21 jaar 45 minuten €17,95
21 jaar en ouder 30 minuten €15,95
21 jaar en ouder 45 minuten €20,95
Inschrijven gaat per lesseizoen (een half schooljaar) Het is altijd mogelijk om midden in een seizoen in te schrijven. Betaling dient voorafgaand aan het lesseizoen in één keer gedaan te worden of middels maandelijkse automatische incasso. Afhankelijk van de lesdag bestaat een lesseizoen uit 17 tot 21 lessen. De kosten per lesseizoen variëren daardoor ook. Bij inschrijving zal het exacte tarief worden berekend op basis van de afgesproken lesdag.

Inschrijfformulier

Een proefles is gratis, mits er wordt ingeschreven. Anders rekenen wij € 10,- per proefles.

Voornaam:

Achternaam:

Geboortedatum:

Telefoonnummer:

E-mail adres:

Gewenste lesvorm:
individueelduo

Vragen/opmerkingen:

Vul deze code captcha hieronder in: