Vieren van het 1-jarig bestaan met een eigen entree!

Vieren van het 1-jarig bestaan met een eigen entree!

We hebben er de hele zomervakantie op moeten wachten, maar eindelijk hebben we dan een vergunning om de verbouwing van de voorgevel te realiseren.

Nog eventjes wachten en de tijd van het pand voorbijlopen is voorbij!
We verwachten over 2 weken de deuren binnen te hebben zodat de kapsalon en schoonheidssalon cocon, en onze muziekschool eindelijk gescheiden kunnen worden. Het enige wat de bedrijven dan nog delen zijn de toiletten en voor de rest hopen we dan dat het duidelijk wordt waar men moet zijn.

Het is echter wel zo dat men de vlinder op de paarse gevel ook met de muziekschool moet gaan associeren, omdat deze door de buurt als zo’n kenmerkend object wordt gezien dat men deze liever niet weg ziet vliegen. Onze naam “Zang & Muziek Centrum” zal echter wel op de gevel verschijnen in de vorm van een bord, want te flashy mochten wij dan weer niet zijn.

Verder krijgt het ZMC een kantoortje voorin het pand, waar men hun inschrijving kan afhandelen en wij niet meer de administratie voor andere mensen hun neus hoeven uit te voeren (want als je bijna elke dag van 13:00 tot 22:00 open bent, blijft er weinig “eigen tijd” over om dat soort dingen in te doen).

Kortom, er komt meer rust en orde in de voorkant van het pand. Dat mag ook wel, een jaar en 85 leerlingen verder. We mogen ons gelukkig prijzen dat alles zo goed loopt en hopen iedereen met de nieuwe entree dadelijk nog beter van dienst te kunnen zijn!

(Ben je benieuwd? De foto hieronder geeft een globaal idee.)